top of page

Support

Verzending & Retourneren

Verzending

_ Vulkers verzend alleen aan uw privé of anders aangegeven leveringsadres, wij verzenden niet naar pakketophaalpunten.

_ Import van producten aan landen buiten Nederland zijn eventueel onderhevig aan importkosten, welke voor uw eigen rekening komen. U bent zelf geacht eventueel ontstaane douanekosten en verschuldige bedragen te betalen.

Tijdens het bestelproces kunt u een keuze maken uit de verschillende verzendmogelijkheden. De betreffende bezorgkosten zijn voor rekening van de klant.

_ Omdat Vulkers goed zorg wil dragen dat het kunstwerk goed en veilig bij u aankomt zorgen wij voor een veilige en stevige verpakking. Omdat dit extra kosten vraagt dan doorsnee verpakkingsmateriaal berkenen wij verzendkosten.

_ Voor bestellingen binnen NL: standaard verzending gratis. Express €20.

_ Voor de Benelux (B, D, Luxemburg): standaard verzending €20 (boven een bestelbedrag van €800 verzending is gratis), express verzending €30; leveringstijd binnen 2-3 werkdagen.

_ Voor diverse andere landen binnen EU: standaard verzending is €30 (boven een bestelbedrag van €1000 standaard verzending is gratis); leveringstijd binnen 2-4 werkdagen (afhankelijk van land van bestemming).

Retourneren

_ Mocht u toch niet tevreden zijn met het kunstwerk dan kunt u het retourneren en krijgt u het aankoopbedrag van het kunstwerk terug (via dezelfde betaalmethode zoals het is voldaan).

_ Graag horen wij zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 kalenderdagen als u het kunstwerk wenst te retourneren. Dit doet u door te mailen naar: info@vulkers.nl;  graag hierbij u gegevens en het betreffende ordernummer vermelden en aangekomen op (*)

_ Het vooraf melden van een retourzending is verplicht. Een retourzending kan alleen geaccepteerd worden als deze vooraf via e-mail is aangekondigd en door ons is bevestigd. Wij zullen vervolgens z.s.m. contact met u opnemen met een ontvangstbevestiging van de retouraanvraag en om de details, retouradres en wijze van de retourzending door te geven.

_ Risico en kosten voor de retourzending zijn voor de koper.

_ De kosten voor de heenzending en het aankoopbedrag krijgt u binnen 14 dagen na ontvangst en goedkeuring van de retourzending teruggestort.

Meer informatie is te vinden in onze Algemene voorwaarden.

bottom of page